PROTEZA SAN USOARA DE SILICON SIMETRICA AJUSTABILA 1089X, cu invelis de microfibra ANITA Care TriCup

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
519 Lei
Cod: SKU-3926314373-4419-32
Proteza mamara pt ambele parti E indicata dupa mastectomie totala, pt egalarea neuniformitatilor, completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, in situatia unor sani grei, transpiratie abundenta, edeme limfatice sau predispozitie la acestea
Brand: Anita

Proteza de san usoara, din silicon, simetrica, ajustabila, cu invelis de microfibra ANITA Care TriCup, Germania

Numar articol: 1089X
 
Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !
 
PROTEZA SAN USOARA DE SILICON SIMETRICA AJUSTABILA, cu invelis de microfibra ANITA Care TriCup 1089X
 
Proteza mamara din silicon, simetrica, cu greutate redusa, acoperita cu material de microfibra pe partea de contact, prevazuta cu pliu Flex-Gap®, care permite un comportament natural in timpul miscarilor si o forma similara sanului existent in pozitia culcat. Marimea protezei se poate ajusta individual, prin umplere cu vata medicinala, fara modificarea greutatii. Se poate utiliza pe ambele parti.
 
Este recomandata dupa mastectomie totala, pentru completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, in situatia unor sani grei, transpiratie abundenta, edeme limfatice sau predispozitie la acestea, predispozitie la iritatii ale pielii.
 
Datorita siliconului SoftLite din care este confectionata este cu 25% mai usoara decat o proteza din silicon normal.
 
Avantajele materialului de microfibra de pe partea de contact a protezei se mentin numai la purtarea in sutien si buzunare din microfibra sau micromodal.
 
Articolul 1057XI – vata medicinala pentru ajustarea volumului - se livreaza impreuna cu proteza sau, la cerere, si separat.
 
Material: silicon (100%).
 
Marimi: 70 – 105.
 
Culori: bej.
 
Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.
 
Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare