BLANITA TERMOSTATICA ANTIESCARE Super 90x140cm climat sanatos rol de masaj evita umezirea pielii

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
227 Lei
Cod: SKU-2107829317-1400-26
Fata absorbanta: 100% poliester/ Trevira Fata impermeabila: latex antiderapant Blanita formeaza o perna de aer intre corp si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina blanita ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii si formarea
Brand: Russka

Blanita termostatica antiescare - climat sanatos - calitate Super - Germania

Asternuturile din blana termostatica, impotriva escarelor (rani de cangrenare) intretin echilibrul termic al pielii, pot echilibra efectele presiunii indelungate asupra corpului si pot contribui la realizarea unei microclime favorabile.
 
Fata de calitatea Standard, calitatea Super aduce o grosime a valului simtitor mai mare si ofera, astfel, mai mult confort. 
 
Daca exista deja abcese sau rani, se recomanda utilizarea blanitelor doar in urma discutiei cu medicul sau cu personalul medical responsabil de ingrijire.
 
Material:
Suprafata absorbanta: 100% poliester/ Trevira;
Suprafata impermeabila: latex antiderapant.
 
Blanita formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina aceasta ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
20815090, calitate Super 90 x 140 cm, bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Text alternativ: protectie pat, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, incontinenta, absorbante, blanita anti-escare, produse antiescara, produse antidecubit, articole tratare escare, dispozitive terapie escare, dispozitive profilaxie escare, articole vindecare escare, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina / sanguina, stimulare circulatie limfatica.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: http://www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare