HUSA SALTEA cu aerisire activa 100x200x15cm, fata poliuretan, dos poliester, incontinenta antiescare

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
234 Lei
Cod: SKU-5157413030-7664-98
Sistemul perfectionat de aerisire activa previne transpirarea in exces. Husa este permeabila la vapori de apa, placuta la atingere, hipoalergenica, antibacteriana, impermeabila la umiditate si rezistenta la dezinfectanti. Cu banda elastica integrata.
Brand: Russka
Husa de saltea cu aerisire activa - Germania
 
Aceasta husa de saltea protejeaza eficient salteaua de umiditate. Sistemul sau perfectionat de aerisire activa contribuie la prevenirea transpirarii in exces. Husa este permeabila la vapori de apa, placuta la atingere, hipoalergenica, antibacteriana, impermeabila la umiditate si rezistenta la dezinfectanti.
 
Cu banda sa elastica integrata, se poate aseza peste saltea la fel de simplu ca un cearsaf.
 
Husele netextile ale saltelelor trebuie sa fie asezate sub cearsaf de bumbac sau sub lenjerie de pat din jerseu sau flanela.

Dimensiuni: 100 x 200 x 15 cm.

Material:
- partea superioara (fata): 100% poliuretan;
- partea inferioara (dos): 100% poliester. 
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
10977200, 100 x 200 x 15 cm, bucata
 
Pentru prevenirea escarelor, va recomandam si blanita antiescara sau antidecubit. Aceasta formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf iar in caz de transpiratie si urina ramane uscata la suprafata, evitandu-se umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si formarea escarelor. Mai mult, blanita are si rol de masaj usor, care conduce la irigarea optima a tesuturilor.
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: husa, musama / protectie pat pentru incontinenta, dispozitiv medical, dispozitiv incontinenta, anti transpiratie abundenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, dispozitiv util in terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratare incontinenta, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare