SALTEA ANTIESCARE RUSSKA 2000 cu compresor; antidecubit; previne vindeca escarele, 200kg, gar. 2 ani

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
4.300 Lei
Cod: SKU-2290296348-7176-50
Pentru prevenirea, profilaxia escarelor de decubit si terapie pana in stadiul al III-lea, cf. Seiler Husa - bumbac 100% - alba Salteaua - PVC 100% Dimensiuni: 198 x 90 x 11cm Greutate: 3,6 kg Greutate pacient: 40-200 kg Garantie compresor: 5 ani
Brand: Russka

Saltea RUSSKA 2000 cu compresor - previne si vindeca escarele - Germania

Sistemul antidecubit
 
Terapie cu aer curent pentru confort continuu
 
Acest sistem static-antidecubit confera profilaxie optima si terapie pe baza BMI/IMC (Body Mass Index - indice de masa corporala). Persoanele imobilizate sunt in primul rand supuse riscului escarelor provenite din decubit.
 
Scopul sistemului antidecubit este acela de a preveni escarele si de a accelera vindecarea acestora. Acest proces se realizeaza prin reducerea presiunii asupra zonelor vulnerabile, cum ar fi: zona sacrala, calcai, coate, solduri, umeri, spate si prin schimbarea frecventa a pozitiei de relaxare a pacientului.
 
Presiunea poate fi repartizata, dar nu poate fi redusa. Sistemul Russka recurge la repartizarea optima a presiunii pe o suprafata cat mai mare a corpului. Cheia acestui procedeu este indicele greutatii corporale. La finalul unor ample investigatii s-a demonstrat legatura dintre indicele greutatii corporale, care reprezinta raportul dintre greutatea corporala si inaltime, si presiunea interna a sistemelor.
La sistemele "RUSSKA 2000", "RUSSKA 2500" si "RUSSKA 3000" este posibil sa se programeze dupa acest index o presiune optima individuala.
 
Prin controlul de precizie al sistemelor se obtine presiunea repartizata dorita, realizandu-se, astfel, o imbunatatire cu 30-50% fata de alte sisteme cunoscute. Presiunea pe zonele ascutite se situeaza in jur de 25 mmHg. Deteriorarea tesuturilor poate fi astfel evitata, iar vindecarea escarelor existente poate fi accelerata.
 
Sistemele sunt recomandate si pentru terapia afectiunilor dureroase si sunt de un real ajutor pentru pacientii diagnosticati cu diabet si osteoporoza. Sistemele pot fi utilizate si la pozitionarea statica a persoanelor cu simturi reduse. In combinatie cu repartizarea optima a presiunii se imbunatateste calitatea cubitului. Presiunea interna si uniforma a sistemelor mai permite si pozitionarea pacientului in diferite pozitii, de exemplu lateral sau in pozitii pentru revenire prin stimularea miscarilor proprii.
 
In acest scop, va oferim dispozitive profesionale pentru pozitionare din sortimentul RHOMBO MEDICAL.
 
Compresorul "RS2" - in combinatie cu salteaua "RUSSKA 2000". Salteaua "RUSSKA 2000" poate fi utilizata numai cu compresorul "RS2" .
Compresorul inovativ "RS2" comandat de un microprocesor este foarte silentios (zgomot si vibratii abia perceptibile). Introducerea datelor pacientului se face cu ajutorul tastaturii soft-touch cu un ecran de afisare de 4 cifre. Unitatea de control calculeaza automat indicele de masa corporala.
 
Functia de alarma concura la siguranta pacientului.
 
Dimensiuni: 24 x 29 x 11 cm.
Greutate: ~ 2.9 kg.
Material: carcasa si suportul din plastic ABS, incasabil.
Garantie: 5 ani, cu respectarea anuala a doua intervale de service (platite).
Intretinere: suprafata se sterge cu dezinfectanti.
 
Salteaua "RUSSKA 2000" - pentru prevenirea, profilaxia escarelor de decubit si terapie pana in stadiul al III-lea (conform Seiler). Aceasta saltea a fost conceputa pentru a fi utilizata de o singura persoana, nu pentru refolosire la alti pacienti. Acest lucru evita stationarea/depozitarea si reduce costurile de logistica si de service si, de asemenea, asigura pastrarea igienei. Sistemul cu 2 camere mareste stabilitatea, perforatiile microscopice permit ventilatia asigurand un climat propice. Prin deschiderea celor 2 ventile laterale se obtine o dezumflare rapida. Cu ajutorul celor doua capete prelungite, salteaua Russka se fixeaza de salteaua patului. Deasupra se asterne un cearsaf moale, fara cute sau cusaturi.
 
Contraindicatii:
- fracturi instabile ale coloanei vertebrale;
- fracturi care necesita extensia.
 
Dimensiuni: 198 x 90 x 11 cm.
Greutate: 3,6 kg.
Greutate pacient: <40-200 kg.

Garantie: 2 ani.

Material:
- Husa - bumbac 100% - alba.
- Salteaua - PVC 100%.

Intretinere: suprafata se sterge cu dezinfectanti.
 
Nr. articolului
Articol
Unitate
 29710100
Compresor "RS2"
bucata
 29710200
Saltea "RUSSKA 2000"
bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: saltea antiescara, saltea pentru profilaxia / tratarea/ vindecarea / terapia escarelor, saltea antidecubit, ingrijire la domiciliu, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, saltea medicala, saltea incontinenta, ingrijire la domiciliu / clinica / spital, recuperare fizica, climat sanatos, ingrijire institutionalizata, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, saltea terapie persoane cu dizabilitati / invalide, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare