Aspirator nazal BATISTA BEBELUS; aspiratia reglata automat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
50 Lei
Cod: SKU-7175820494-9656-13
Utilizare: 0 - 6 ani (si pentru igiena zilnica a copilului, fara contraindicatii).Asamblare Capul de aspirare marcat A va fi introdus in partea B. Punem in functiune aspiratorul casnic. Introducem partea marcata C in tubul flexibil al aspiratorului.
Brand: Diverse
Aspiratorul nazal BATISTA BEBELUSULUI isi regleaza automat puterea de aspiratie
 
Dispozitiv avizat de Ministerul Sanatatii din Romania.
Controlat clinic.
Nu este casant.
 
Procedeu de curatare nazala prin vacuum.
Operatiunea nu este neplacuta si nici dureroasa pentru copil.
 
Descrierea de principiu:
Gripa este o boala foarte frecventa a copiilor. Una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copilasul inca nu pot sa-si sufle nasul si trece un timp pana cand nou nascutul si bebelusul invata sa respire pe gura, asa ca un nas infundat cauzeaza mari neplaceri. Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas (muci) ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare. Este deci importanta eliminarea sistematica a secretiei nazale si eliberarea cornetelor nazale. Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului – “batista bebelusului”, racordat la aspiratorul casnic. Desigur, consultatia medicala nu poate fi omisa : cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic.
Aspiratia secretiei serveste ca si adjuvant al tratamentului prescris de medicul de specialitate la refacerea starii generale si a respiratiei, respectiv pentru prevenirea complicatiilor.
 
Utilizare: 0 - 6 ani
Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata pana la 6 ani!
 
Asamblare
Capul de aspirare marcat cu “A” va fi introdus in partea marcata cu “B”.
Punem in functiune aspiratorul casnic.
Introducem partea marcata cu “C” in tubul flexibil al aspiratorului casnic.
 
Demontare:
Scoatem partea marcata cu C din aspiratorul  inca in functiune, dupa care deconectam aspiratorul.
 
Utilizarea aspiratorului nazal “Batista Bebelusului”
Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda. Capul de aspiratie marcat cu A astupa complet nasul dintr-o parte. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie !
Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand mucii curg. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate.
 
Modul de sterilizare
Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare