CIORAPI PANTALON S466 compresie gradata; prevenire varice gravide; strampi dresuri colanti SCUDOTEX

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
43 Lei
Cod: SKU-4262852726-6604-91
Colanti eleganti, transparenti; impletitura fina, placuta la atingere. Chilot anatomic cu tesatura intarita si banda elastica aplicata.Dresuri relaxante pentru situatiile cand apar primele semne de picioare obosite, umflate si senzatia de furnicare.
Brand: Scudotex Luropas
 
CIORAPI PANTALON SCUDOTEX S 466, 40 DEN, compresie lejera de 7-9 mm Hg la nivelul gleznei
 
Dresuri pentru perioada sarcinii, cu o parte frontala mare si poliextensibila care asigura un suport abdominal echilibrat (II-V).
Sunt indicati pentru prevenirea varicelor in timpul sarcinii.
 
 
Caracteristici: dresuri elegante si transparente, cu impletitura fina, placuta la atingere. Chilot anatomic cu tesatura intarita si banda elastica aplicata.
 
 
Compresie: descrescatoare, la nivelul gleznei 7-9 mm Hg, produce un usor micro-masaj si o actiune tonifianta asupra picioarelor.
 
 
Indicatii: dresuri relaxante pentru situatiile cand apar primele semne de picioare obosite, umflate si senzatia de furnicare.
 
Din punct de vedere clinic, in intreaga lume este acceptata eficacitatea terapiei cu ciorapi elastici compresivi in tulburarile circulatorii venoase la nivelul membrelor inferioare, atat preventiv, cat si terapeutic. Ciorapii elastici SCUDOTEX sunt caracterizati de o compresie gradata, care scade de la nivelul gleznei spre coapsa, facilitand, astfel, intoarcerea venoasa.
 
Sunt fabricati in diferite culori si marimi.
 
Marimi disponibile: 1=XS, 2=S, 3=M, 4=L, 5=XL.
 
Compozitie: poliamida 86%, elastan 14%.
 
Instructiuni de intretinere: a se spala manual in apa calda, a nu se centrifuga, a nu se calca.
 
Garantie: 30 de zile, in cazul in care defectul este unul de fabricatie.
 
Sursa: LUROPAS del Dottor Molinari & C. S.r.l. - Italia si ORTOPROFIL Prod Romania SRL
 
Text alternativ: ciorapi medicali S466 (var. ciorapi medicinali), colanti compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea / tratamentul / terapia varicelor, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic pentru varice, dresuri pentru varice, strampi pentru varice, dresuri gravide, colanti prenatal, strampi antenatal, ciorapi graviditate, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Traducere din limba engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare