CIORAPI PANTALON S476 compresie gradata previn varice gravide; strampi dres colanti chilot SCUDOTEX

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
108 Lei
Cod: SKU-1744028876-5810-97
Dresuri pentru gravide; partea frontala a chilotului anatomic mare si poliextensibila asigura un suport abdominal echilibrat si o fixare stabila (II-V).Colanti / strampi din impletitura fina, matasoasa, transparenta, intaritura calcaiului de
Brand: Scudotex Luropas
CIORAPI PANTALON SCUDOTEX S 476, 70 DEN, compresie medie de 15-18 mm Hg la nivelul gleznei
 
Ciorapi pantalon executati din impletitura fina, matasoasa, complet transparenta, cu intaritura calcaiului delicata. Chilot anatomic transparent cu clin mare de la marimea a cincea (II-VI).
 
Dresuri pentru perioada sarcinii, cu o parte frontala a chilotului mare si poliextensibila care asigura un suport abdominal echilibrat si o fixare stabila (II-V).
 
Sunt indicati pentru prevenirea varicelor.
 
Caracteristici: dresuri elegante si semitransparente, cu impletitura fina, placuta la atingere. Chilot anatomic cu tesatura intarita si banda elastica aplicata.
 
Compresie: descrescatoare, la nivelul gleznei 15-18 mm Hg, produce un usor micro-masaj anti-celulita si o actiune tonifianta asupra picioarelor.
 
Indicatii: ciorapi profilactici, pentru picioare obosite, umflate si senzatia de furnicare, precum si pentru endeme si varice.
 
Din punct de vedere clinic, in intreaga lume este acceptata eficacitatea terapiei cu ciorapi elastici compresivi in tulburarile circulatorii venoase la nivelul membrelor inferioare, atat preventiv, cat si terapeutic. Ciorapii elastici SCUDOTEX sunt caracterizati de o compresie gradata, care scade de la nivelul gleznei spre coapsa, facilitand, astfel, intoarcerea venoasa.
 
Sunt fabricati in diferite culori si marimi.
 
Marimi disponibile: II-V.
 
Compozitie: poliamida, elastan.
 
Instructiuni de intretinere: a se spala manual in apa calda, a nu se centrifuga, a nu se calca.
 
Garantie: 30 de zile, in cazul in care defectul este unul de fabricatie.
 
Sursa: LUROPAS del Dottor Molinari & C. S.r.l. - Italia si ORTOPROFIL Prod Romania SRL
 
Text alternativ: ciorapi medicali S476 (var. ciorapi medicinali), colanti compresivi pentru prevenirea / profilaxia si tratarea dilatatiilor venoase permanente si neregulate produse de pierderea elasticitatii peretilor venelor picioarelor / tratamentul afectiunilor venoase ale membrelor inferioare / terapia varicelor, fasa elastica pentru varice, bandaj elastic pentru varice, dresuri pentru varice, strampi pentru varice, dresuri gravide, colanti prenatal, strampi antenatal, ciorapi graviditate, flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Copyright traducere din limba engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare