ANTIFOANE OTOTAP CAUCIUC PREMODELAT; dopuri urechi antiumiditate, zgomot, vant, apa, praf, infectii

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
13,50 Lei
Cod: SKU-7316499021-8029-56
Recomandate in special pt reducerea patrunderii apei in urechea interna in timp ce faceti baie, dus, sporturi nautice (nu pentru scufundari) Ideale in profilaxia infectiilor urechii OTOTAP favorizeaza relaxarea mentala si previne dificultatea de a dormi
Brand: Procesa
Antifoane 
 
OTOTAP - Cauciuc premodelat
 
Ideale in profilaxia infectiilor urechii
 
Antiumezeala - Antifonice - Antivant - Antiapa
 
Sunt recomandate in special pentru reducerea patrunderii apei in urechea interna in timp ce faceti baie, dus sau sporturi nautice (nu pentru a fi utilizate la scufundari), precum si pentru protectia impotriva zgomotului, vantului, prafului, nisipului etc.

Protejeaza canalul auditiv extern de infectii. De asemenea,
OTOTAP favorizeaza relaxarea mentala si previne dificultatea de a dormi.
 
Mod de utilizare pentru OTOTAP cauciuc:
 
1. Tineti dopul Ototap de piciorus si introduceti-l in canalul urechii pana cand observati ca auzul este blocat. Aranjati dopul Ototap pentru o mai buna evitare a penetrarii apei. Inserarea este mai usoara daca va trageti pavilionul urechii in sus si inapoi.
 
2. Pentru a scoate dopul Ototap, trageti-l incet.
 
Avertisment:
A nu se lasa la indemana copiilor.
 
Livrare:  2 bucati (1 cutie cu 2 dopuri Ototap).
 
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: antifon, dop ureche cauciucat profilactic infectii, dopuri urechi guma, dop ureche impermeabil, anti-vant, anti vant, anti-apa, anti apa, anti-zgomot, anti zgomot, anti-praf, anti praf, anti-nisip, anti nisip, anti-umiditate, anti umiditate, anti-umezeala, anti umezeala, antiumezeala, tampon ureche, tampoane urechi, dopuri de urechi, dop de ureche, dop pentru ureche.
 
Traducere si adaptare din limbile engleza si spaniola si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare