BANDA ELASTICA THERA-BAND TRAVEL 2,5m, husa voiaj, brosura exercitii antrenament; 4 grade intensitat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
81 Lei
Cod: SKU-2218426465-5588-16
4 culori. Banda de antrenament prin rezistenta din SUA. Este ideala pt. acasa, in calatorii, la birou, centre fitness etc. Pt. ameliorarea functiilor musculare si ale incheieturilor, pentru antrenamentul de dezvoltare, redefinire sau mentinere musculara.
Brand: Thera-Band

Thera-Band® Travel

 

1 banda elastica galbena, de 2,5 m, elasticitate usoara

sau

1 banda elastica rosie, de 2,5 m, elasticitate moderata

sau

1 banda elastica verde, de 2,5 m, elasticitate dura

sau

1 banda elastica albastra, de 2,5 m, elasticitate extradura

 

+ husa de calatorie

+ brosura de exercitii cu detalii

 

Pretul este acelasi, indiferent de elasticitate sau culoare.

 

Banda de antrenament prin rezistenta este originara din SUA. Este ideala pentru acasa, in calatorii, la serviciu, precum si in multe alte locuri pentru ameliorarea functiilor musculare si ale incheieturilor si pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare.


Utilizare

De mai multi ani, este utilizata cu succes in domeniul medical. In primul rand, este folosita in domeniul ortopedic de recuperare, unde este utilizata ca banda de antrenament prin rezistenta pentru reabilitarea functiilor musculare si ale incheieturilor. In plus, este adesea folosita in ortopedie, medicina sportiva, neurologie, geriatrie, pediatrie, antrenament pentru lucrul in conditii fizice grele, asistenta medicala si ingrijire la domiciliu a bolnavilor cu afectiuni acute.


Cu Thera-Band® se obtin si mai multe rezultate in antrenamentul de tip profilactic. Antrenamentul cu Thera-Band® le permite utilizatorilor sa-si dezvolte masa musculara si sa-si creasca rezistenta musculara.

Utilizare practica in calatorii. Se livreaza o banda Thera Band® rulata, de 2,50 m, o husa de calatorie si o brosura de exercitii cu detalii.

 

Sunt disponibile 4 niveluri de intensitate, organizate in diferite culori. Astfel, exista posibilitatea ca dupa o imbunatatire a performantelor personale sa se faca trecerea la o intensitate mai mare, astfel incat fiecare sa se antreneze constient, tinand cont de conditia sa fizica de la acel moment.

Kg-forta la 100% intindere:

galben = usor = 1,4 kg

verde = dur = 2,7 kg

rosu = moderat = 1,8 kg

albastru = extradur = 3,5 kg


Material: latex.

Husa: 100% nailon.


Curatare: se clatesc cu apa curata, se intind la uscat pe toata suprafata si se freaca putin cu talc sau cu pudra pentru bebelusi. Pentru dezinfectare se intrebuinteaza numai alcool de la drogherie sau farmacie.

 

Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate

16511500, subtire - galben, bucata

16512500, grosime medie - rosu, bucata

16513500, dur - verde, bucata

16514500, extradur - albastru, bucata

 

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH

 

RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

 

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

 

Text alternativ: kit antrenament voiaj, drumetii, excursii, 4 niveluri de rezistenta, kit exercitii fizice, dispozitiv medical wellness, kit body building, kit fitness, kit kinetoterapie, elastice / elastic de recuperare medicala, banda elastica de recuperare / antrenare la domiciliu / clinica / spital / centre de recuperare fizica.

 

Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare