BICICLETA ELECTRICA RUSSKA ANTRENAMENT brate, picioare, imbunatatire mobilitate muschi, articulatii

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
769 Lei
Cod: SKU-2669811880-6459-25
Curelele de pe pedale va mentin picioarele in siguranta in timpul antrenamentului. Pt antrenamentul bratelor, manerele au striatii pt o prindere sigura. Bicicleta sta ferm pe doua picioare cu talpi plate mari, cu elemente de cauciuc antialunecare.
Brand: Russka
Bicicleta electrica de antrenament
Bicicleta electrica pentru antrenamentul bratelor si picioarelor este potrivita chiar si pentru persoanele cu mobilitate redusa. Prin exercitii fizice regulate, mobilitatea muschilor si a articulatiilor se va imbunatati.
Curelele de pe pedale va mentin picioarele in siguranta pe pedale in timpul antrenamentului. Pentru antrenamentul bratelor, manerele au striatii pentru o prindere sigura in timpul utilizarii. Bicicleta sta ferm pe doua picioare-suport cu talpi plate de mari dimensiuni, cu elemente de cauciuc antialunecare.
Telecomanda va permite sa faceti o varietate de setari:
- cronometru pentru setarea perioadei de antrenament;
- viteza de rotatie;
- inainte si inapoi;
- program automat pentru o sesiune variata de antrenament.
Displayul functional la distanta afiseaza setarea selectata. Cu un dispozitiv magnetic poate fi fixat sigur pe telecomanda.

Bicicleta electrica este conceputa pentru ajutor la antrenament. Nu poate fi utilizata fara energie electrica, deoarece nu are dispozitiv de reglare a rezistentei. Intensificarea antrenamentului se realizeaza prin marirea timpului de antrenament sau prin cresterea vitezei de rotatie.
Specificatii tehnice:
dimensiuni: 43 x 32,5 x 29 cm (L x l x h);
greutate: 5,68 kg;
alimentare: 230 V ~ 60 Hz, 45 W;
viteze selectabile: 30, 40, 50, 60 runde pe minut;
cronometru: 3, 6, 9, 12, 15 minute;
manere: 11 cm.
Numarul articolului, Unitate
11400350, bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
Text alternativ: bicicleta medicala electrica, dispozitiv gimnastica mana / maini, recuperare fizica, kinetoterapie, fitness, gimnastica terapeutica, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina.
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare