BUIOTA cauciuc natural TERMOFOR 2 litri, incalzire 27x19cm, capac cu filet, stimuleaza metabolismul

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
59 Lei
Cod: SKU-9561713212-8349-59
Suprafata de incalzire de 27x19cm imbunatateste circulatia, relaxeaza muschii si are efect foarte relaxant Disponibila in 2 culori: albastru sau rosu Material Buiota: cauciuc natural Capacul cu filet: polipropilena Inelul de etansare: cauciuc nat
Brand: Diverse
TERMOFOR* de 2 litri – buiota de cauciuc natural cu suprafata de incalzire de circa 27 x 19 cm
 
Incalzirea stimuleaza metabolismul, imbunatateste circulatia, relaxeaza muschii si are in general un efect foarte relaxant. Aceasta buiota este disponibila in doua culori: albastru sau rosu.
 
Capacitate: 2 litri.
 
Dimensiuni: suprafata de incalzire de aproximativ 27 x 19 cm.
 
Material:
- buiota: cauciuc natural;
- capacul cu filet: polipropilena;
- inelul de etansare: cauciuc natural.
 
Intretinere: curatarea este de obicei necesara doar pentru murdaria bruta si pentru schimbarea pacientului. Pentru a curata capacul, acesta se pune in apa calduta cu detergent si se spala cu o perie moale. Nu se folosesc produse de curatare care contin lamaie sau acizi.
 
* termofor = recipient plat de cauciuc sau de metal in care se pune apa calda, ori o pernita incalzita electric, care se aplica pe o parte bolnava a corpului, ca mijloc terapeutic (conform DEX 2009).
  
Compania producatoare va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: buiote, recipient / recipiente / sticla / sticle pentru apa calda, recuperare fizica, ingrijire la domiciliu / centre de recuperare, ingrijire pacient, ingrijire copii, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati / invalide, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare