CREMA MASAJ ARNICA actiune emolienta antiseptica, antiinflamatoare, antireumatica testata

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
19 Lei
Cod: SKU-5087370990-6843-26
Impotriva durerilor musculare, articulare si osoase. Testata si utilizata in cabinete de masaj, medicina sportiva, fitoterapie si kinetoterapie, crema da rezultate deosebit de bune in tratarea durerilor musculare si articulare, afectiunilor reumatice...
Brand: Diverse

Crema masaj arnica

Indicatii: impotriva durerilor musculare, articulare si osoase. Este testata si utilizata in cabinete de masaj, medicina sportiva, fitoterapie si kinetoterapie, crema da rezultate deosebit de bune in tratarea durerilor musculare si articulare, afectiunilor reumatice sau cauzate de traumatisme accidentale, nevralgiilor intercostale, febrei musculare, in refacerea dupa efort fizic prelungit, entorse, luxatii, periostite, lumbago acut, artroze incipiente. Are actiune emolienta, antiseptica, antiinflamatoare, stimulatoare asupra circulatiei periferice. Hidrateaza si hraneste pielea, mentinand-o flexibila si catifelata. Intra usor in piele, nu lasa urme de grasime.
 
Utilizare: se aplica prin masare asupra zonei dureroase, de 1-3 ori pe zi, pana cand crema intra in piele.
 
Compozitie: Aqua, Stearic Acid, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Calendula Officinalis Extract, Chrysantemum Balsamitae Extract, Arnica Montana Extract, Triethanolamine, Lanolin, Lecithin, Salicylic Acid, Spearmint Oil, Abies Alba Oil.
 
Prezentare: 50 / 200 / 500 / 1000g.
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: fitness, sala de fitness, sali de fitness, recuperare fizica, tratament pentru dureri, artroza,  bodybuilding.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare