Membrana de antrenament progresiv pentru maini Thera-Band

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
348 Lei
Cod: SKU-4254809408-4907-26
Membrana de antrenament progresiv pentru maini Thera-Band incurajeaza reabilitarea dupa operatiile la mana sau la incheietura mainii. Rama de fixare intinde membrana intersanjabila din latex, care opune rezistenta in grade variabile, codificate cromatic.
Brand: Russka

 

Thera-Band® Membrana de antrenament progresiv pentru maini
 
Membrana de antrenament progresiv pentru maini Thera-Band incurajeaza reabilitarea dupa operatiile la mana sau la incheietura mainii. Rama de fixare intinde membrana intersanjabila din latex, care opune rezistenta in grade variabile, codificate cromatic, in sistemul Thera-Band, de la bej la negru.
 
bej = foarte slab
galben = usor
rosu = potrivit de tare
verde = tare
albastru = extra tare
negru = deosebit de tare
 
Codificarea cromatica permite si aici, inclusiv pentru utilizator, un control simplu si vizibil. Exercitiile in forma, de exemplu, a extensiei, a opozitiei sau a abductiei degetelor intaresc si amelioreaza mobilitatea musculaturii mainii si a degetelor.
 
Continutul de livrare al setului include atat o rama de fixare tensionata, formata din doua parti concentrice, asezate una intr-alta, cu diametru de 25 si 26,25 cm si cu cate o membrana de latex de fiecare culoare, cat si instructiuni detaliate, cu exercitii.
 
Membranele de latex separate ale discului de antrenament progresiv pentru maini Thera-Band se livreaza fara rama de fixare in pachete a cate 6 bucati.
 
Material:
membrana: latex;
rama: material plastic.
 
Curatarea membranei:
Se sterge cu apa curata, se intinde pe toata suprafata la uscat, dupa care se pudreaza usor cu talc sau cu pudra pentru copii. Pentru dezinfectare se foloseste doar alcool de la drogherie sau farmacie.
 

Nr. articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
Serie PZN
16550200
set
set
fara
16550210
membrana de latex, bej
pachet
fara
16550220
membrana de latex, galben
pachet
fara
16550230
membrana de latex, rosu
pachet
fara
16550240
membrana de latex, verde
pachet
fara
16550250
membrana de latex, albastra
pachet
fara
16550260
membrana de latex, neagra
pachet
fara

 
Text alternativ: dispozitiv gimnastica mana / maini, recuperare fizica, kinetoterapie, fitness, gimnastica terapeutica, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare