PEDALATOR MOBILITATE display timp antrenament, numar rotatii, calorii consumate, numar rotatii minut

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
329 Lei
Cod: SKU-9799177374-2861-29
Exercitiile regulate stimuleaza circulatia si ajuta la formarea si mentinerea fortei musculare. Cu ajutorul surubului se poate regla rezistenta pedalelor, pentru diferite grade de intensitate ale exercitiilor. 2,5 kg, lung. 47, lat.37, inalt. 24
Brand: Russka

 Pedalator - mobilitate

 
Exercitiile regulate stimuleaza circulatia si ajuta la formarea si mentinerea fortei musculare. Astfel, se poate creste starea generala de bine. Acest pedalator de mobilitate ofera orcui posibilitatea de a se antrena usor. Pot fi antrenate bratele si picioarele.

Cu ajutorul surubului se poate regla rezistenta pedalelor, pentru diferite grade de intensitate ale exercitiilor de fitness. Displayul incorporat afiseaza rezultatele antrenamentelor individuale (timpul executarii antrenamentului, numarul de rotatii efectuate complet in timpul antrenamentului curent, caloriile consumate in timpul antrenamentului curent si numarul de rotatii pe minut).

Montarea este foarte usoara, datorita picioarelor pliante. Astfel, antrenorul de mobilitate, poate fi, de asemenea, depozitat cu usurinta.

Greutate: 2,5 kg.
Dimensiuni: lungime: 47 cm, latime: 37 cm, inaltime: 24 cm.
Lungime pedala: aproximativ 12 cm.

Intretinere: impuritatile pot fi sterse cu o laveta umeda.
 
Continut la livrare: 1 aparat - baza, (1 baterie LR 44 montata), 1 surub pentru reglarea gradului de dificultate, 2 benzi pentru fixarea picioarelor cu scai.
 
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
11400050, -, Bucata
11400051, Dispozitiv de fixare din cauciuc, Bucata
11400052, Surub de rezistenta, Bucata
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante si despre alte produse.
 
Sursa:RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: aparat antrenament, dispozitiv exercitii fizice pentru mobilitate, fitness, kinetoterapie, util pentru recuperare medicala, gimnastica terapeutica, recuperare / antrenare la domiciliu / institutionalizata / clinica / spital / centre de recuperare fizica, in institutii / ambulatorii de specialitate, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.donis.ro si www.magisterclub.ro/.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare