PERNA RELAXARE VENE PICIOARE 52x68x18cm; varice, flebite, crampe intinderi musculare, glezne umflate

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
362 Lei
Cod: SKU-2533290792-6625-90
Pernele pentru relaxarea picioarelor obosite cu varice sunt utile în situații precum: picioare grele și obosite; flebite și vene obturate; crampe ale membrelor inferioare. Detensionează partea inferioara a spatelui, echilibrează curbura coloanei v
Brand: Russka
Perna pentru relaxarea venelor picioarelor
 
Aceste perne pentru relaxarea venelor picioarelor va pot creste starea de bine, fiind utile in situatii precum:

- glezne si picioare umflate;
- picioare grele si obosite;
- dureri cauzate de intinderi musculare;
- flebite si vene obturate;
- crampe ale membrelor inferioare, varice.

Aceste afectiuni sunt specifice activitatilor care necesita statul prelungit in picioare sau asezat si care permit, astfel, putina miscare. De asemenea, in timpul sarcinii, aceste simptome va pot afecta starea  sanatatii.

Sustinerea cu regularitate a picioarelor ridicate stand culcat pe spate sau lateral stimuleaza intoarcerea sangelui acumulat si ajuta picioarele, astfel incat acestea sa-si revigoreze capacitatea de efort. Perna are o forma anatomica, cu o suprafata de sprijin confortabila, care permite atat o scurta pauza, cat si un somn relaxant in timpul noptii. In plus, in pozitia culcat pe spate, perna pentru relaxarea venelor detensioneaza partea inferioara a spatelui si echilibreaza curbura coloanei vertebrale.

Insertia canelurilor asigura o imbinare optima si pentru transport si un climat placut pielii. Husa practica a pernei are fermoar, este detasabila si lavabila in masina de spalat.

In cazul fracturilor vertebrale, intrebati medicul daca va recomanda sa va sustineti picioarele pe perna.

Dimensiuni:
aproximativ 52 x 68 x 18 cm.

Material:
- miezul pernei: 100% spuma poliuretanica;
- husa: 50% bumbac, 50% poliester, matlasata cu o blanita de poliester de 100g.
 

 

 Numarul articolului:
Executie, numarul articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
 24060923
 
Perna, 52 x 68 x 18 cm
Bucata
 24060924
 
Husa de schimb, 52 x 68 x 18 cm
Bucata
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: perna suport picioare, utilizare in recuperare fizica, afectiuni ale picioarelor cauzate de sedentarism, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / centre de recuperare, recuperare motorie, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, terapia persoanelor cu dizabilitati motrice / invalide, tratament persoane cu handicap, profilaxie invalizi; perna maternitate, utila la domiciliu / centre de maternitate / clinici medicale private / spitale care asigura asistenta medicala a femeii gravide in perioada sarcinii, a nasterii, a lauziei, a alaptarii si a post-alaptarii; perna pentru prevenirea / profilaxia si tratarea / tratamentul / terapia varicelor / ulcerelor venoase; utila in flebologie, ingrijire personala independenta, recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina (var. sanguina, sanghina).
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare