Placa de echilibru Thera-Band®

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
485 Lei
Cod: SKU-5305162186-5045-93
Brand: Russka

 

Thera-Band® Placa de echilibru
 
Placa de echilibru serveste la antrenarea tinutei, a echilibrului, a coordonarii si a simtului chinestezic. Cu suprafata sa elastica de perna spongioasa, este adecvat intrebuintarii pentru exersarea pastrarii echilibrului, pentru marirea eficientei in activitati si pentru reabilitarea incheieturilor la genunchi, spate si picioare.
 
Cercetarile au aratat ca antrenamentul echilibrului poate sa reduca frecventa cazaturilor. In aceeasi masura, antrenorul de stabilitate poate da un nou avant exercitiilor traditionale, pentru ca propune solicitari crescute ale musculaturii de sustinere.
 
Cele doua modele diferite, »usor« - din material spongios mai dur, pentru incepatori - si »dificil« - din material mai moale, pentru avansati – nu numai ca pot fi folosite fiecare in parte, dar pot fi si combinate intre ele, ceea ce da o multitudine de trepte de dificultate
 
Consecutiv, se poate elabora un program de antrenament motivant, care sa fie totusi personalizat si modificabil. Pentru progrese observabile in programul de antrenament, fiecarei perne-antrenor ii sunt anexate instructiuni de folosire si seturi de exercitii propuse.
 
Dimensiuni:
Suprafata de pasire a placii de echilbru verde are cca 33 x 18,5 x 4,2 cm, cea a celei albastre, cca 44 x 25 x 5,2 cm (lungime x latime x inaltime).
 
Material: PVC.
 
Curatare:
Se recomanda o spalare regulata cu apa si sapun, urmata de o uscare in aer liber. Evitati zgarierea cu buretele sau carpa dura. Se poate face o dezinfectare cu produsele de resort existente in comert.
 

 

Nr. articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
Serie PZN
16523304
dificil, albastru
bucata
fara
16523305
usor, verde
bucata
fara.
           
 
Se recomanda utilizarea alternativa a placii de echilibru cu discul terapeutic.
 
Discul terapeutic - pentru exercitii menite sa intareasca echilibrul si capacitatea de coordonare si sa fortifice musculatura.
 
Posibilitati de utilizare speciala:
-stabilizarea incheieturilor dupa accidente sportive, ca, de exemplu, ruperea tendoanelor;
-antrenarea muschilor dupa raniri/accidentari sportive;
-stimularea copiilor cu deficiente de coordonare si echilibru.
 
Curatare: Impuritatile se pot indeparta cu apa si sapun sau cu mijloace de dezinfectare existente in comert.  
 
Material: masa plastica HD-PE.
Dimensiuni: diametru de 40 cm, inaltime de 9 cm.
 
Incarcabil pana la 120 de kg.
Culoare: rosie.
 

 

Nr. articolului
Detalii de fabricatie
Unitate
Serie PZN
99750000
-
bucata
fara
 
Text alternativ: dispozitiv antrenament in chinestezie, recuperare fizica, kinetoterapie, fitness, gimnastica terapeutica, ingrijire la domiciliu / institutionalizata / in institutii / ambulatorii de specialitate, ingrijire gerontologica, ingrijirea varstnicilor, stimulare metabolism in recuperare fizica, stimulare circulatie sangvina.
 
Traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro .
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare