SET ANTRENAMENT Thera-Band usor 3 BENZI ELASTICE latex 1,5m, galben, rosu, verde = usor, mediu, dur

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
137 Lei
Cod: SKU-8738968775-7619-43
Banda de antrenament prin rezistenta este originara din SUA. Este ideala pentru acasa, in calatorii, la birou, centre de fitness etc. Pentru ameliorarea functiilor musculare si ale incheieturilor, pentru antrenamentul de redefinire sau mentinere
Brand: Russka

 

 Benzi elastice - Set de antrenament Thera-Band® »usor«
 
Banda de antrenament prin rezistenta este originara din SUA si este ideala pentru acasa sau in calatorii, la birou si in multe alte locuri. Pentru ameliorarea functiilor musculare si ale incheieturilor, precum si pentru antrenamentul de redefinire sau de mentinere musculara.
 
Se foloseste de multi ani cu succes in domeniul medical. Si-a gasit o utilizare foarte importanta in domeniul ortopedic de recuperare, unde a fost folosita in reabilitarea functiilor incheieturilor si ale muschilor.
Este des folosita in domeniile: ortopedie, medicina sportiva, neurologie, geriatrie, pediatrie, medicina muncii, urgente si ingrijirea bolnavului la domiciliu.
 
De asemenea, si profilactic se pot realiza multe cu Thera-Band®. Antrenamentul cu Thera-Band® formeaza muschii si creste forta.
 
Culorile simbolizeaza un anumit grad de rezistenta. Astfel, exista posibilitatea ca dupa o imbunatatire a performantelor personale sa se faca trecerea la o rezistenta mai mare, astfel incat fiecare sa se antreneze constient, tinand cont de conditia sa fizica de la acel moment.
 
Setul de antrenament Thera-Band® »usor« consta din cate o banda Thera-Band® galbena, rosie si verde si este potrivit pentru incepatori.
 
galben = elasticitate usoara
rosu = elasticitate medie
verde = elasticitate dura
 
Lungimea benzilor: circa 1,50 m.
               
Material: latex.
 
Curatare: Se clatesc cu apa curata, se intind la uscat pe toata suprafata si se freaca putin cu talc sau cu pudra pentru bebelusi. Pentru dezinfectare se intrebuinteaza numai alcool de la drogherie sau farmacie.         
                                              
Numar articol, Detalii de fabricatie, Unitate
16517000, usor, set
 
Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH
 
Text alternativ: kit antrenament, kit exercitii fizice, kit body building, kit fitness, kit kinetoterapie, elastice / elastic de recuperare medicala, banda elastica de recuperare / antrenare la domiciliu / clinica / spital / centre de recuperare fizica.
 
Copyright traducere din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare