Spray neutralizare mirosuri neplacute pantofi 150ml Fresh Step Odour Control testat dermato

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
26 Lei
Cod: SKU-5327226028-2978-22
Formula sa duo-activa brevetata are un efect unic de neutralizare a mirosurilor neplacute, fiind extrem de eficienta in odorizarea si pastrarea uscata a picioarelor, oferind protectie 24 de ore. Previne inmultirea bacteriilor si formarea ciupercilor.
Brand: Scholl

 Spray pentru indepartarea mirosului din incaltaminte Fresh Step Odour Control 150 ml 

Formula sa duo-activa brevetata are un efect unic de neutralizare a mirosurilor neplacute, fiind extrem de eficienta in odorizarea si pastrarea uscata a picioarelor, oferind protectie timp de 24 de ore.
 
Este dovedit stiintific ca este mai eficient in actiunea de odorizare si pastrare uscata a pantofilor decat produsele traditionale. Datorita formulei sale active cu un dublu efect, este deosebit de eficient in prevenirea mirosurilor neplacute in incaltamintea tratata. Previne inmultirea bacteriilor si formarea ciupercilor.
 
Protectie avansata a mirosului si umezelii. Actiune antiperspiranta pentru amentine picioarele uscate.
 
Utilizare: agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 15 cm de incaltaminte si pulverizati uniform.
 
Testat dermatologic.
 
 
Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.
 
Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
 
Text alternativ: anti mirosuri neplacute in incaltari, elimina mirosul dezagreabil din incaltaminte.
 
Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.
 
Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
 
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare